Har du endnu ikke hentet skemaet for et gratis og uforpligtende tilbud på vinduespudsning af din private bolig så er det lige HER.

Når skemaet åbnes vil det sandsynligvis være i beskyttet tilstand mod redigering. I skal derfor først aktivere redigering i bjælken over skemaet.

Derefter udfyldes skemaet efter bedste evne med de vinduer som nu er i jeres hjem. Det er vigtigt at i tæller alle jeres vinduer op og skriver på. Er der nogle vinduer som ikke er på skemaet så kan det erstattes med det der ligner det mest. I kan i jeres mail lave et notat om det og evt. vedlægge et foto eller 2.

Når i har noteret alle vinduerne skal i tage stilling til om det er noget i vil have hver måned eller hver anden måned eller om i bare vil ringe efter os når i syntes at vinduerne trænger. Det er en vigtig information da der ydes størst rabat ved hver måned. Det er ok at aflyse en gang eller to om året pga. ferie eller sygdom uden at det påvirker den opnået rabat.

Derefter skal vi have jeres navn og adresse samt et telefon nummer i tilfælde af at der er nogle spørgsmål vi ønskede svar på inden et tilbud kunne sendes. Det er ligeledes vigtig for os at kende jeres mailadresse da tilbudet sendes retur på mail og at fremtidige faktura sendes på mail. Vi opkræver normalt et gebyr (opkrævningsgebyr) for at udskrive og sende faktura med post. Det er ganske gratis at få det tilsendt med mail, da det understøttes af vores regnskabsprogram.

Der kan være et ønske fra jeres side om at i gerne vil have os ud og se på opgaven og gennemgå den med os, eller blot for at se at vi er et seriøst firma. Så skal i blot sætte et kryds, at i ønsker besøg før tilbud. I skal dog stadig udfylde resten af skemaet, så vi kan danne os et indtryg af opgavens størrelse inden besøget.

Skemaet sendes til følgende mail: rent@lebon.dk

I vil således høre fra os inden for 48 timer. I de fleste tilfælde går det langt hurtigere. har i ønsket et besøg vil vi ringe og aftale et sådanne kort efter modtagelse af mailen.

Tilbudet i får på mailen vil altid være gældende i 3 måneder efter modtagelsen hvis ikke andet er skrevet på tilbudet.

Så tøv ikke, det er bare om at udfylde skemaet, så kan man nemt set flot ud igen. ( af vinduerne altså c”,)